Ο Ντράξλερ για το πως κατέληξε στη Βόλφσμπουργκ

Ο Τζούλιαν Ντράξλερ θυμήθηκε το πόσο κοντά βρέθηκε στο να μετακομίσει στη Γιουβέντους όταν αγωνιζόταν στη Σάλκε.

Ο Ντράξλερ αποκάλυψε γιατί κατέληξε στη Βόλφσμπουργκ αντί στη Γιουβέντους το 2015.

Ο Γερμανός διεθνής, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στη Παρί Σεν Ζερμέν, ήθελε να φύγει από τη Σάλκε και έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, αλλά τελικά κατέληξε πηγαίνοντας στη Βόλφσμπουργκ για 43 εκατομμύρια ευρώ.

“Τότε, η μεταγραφή στη Γιουβέντους ήταν υπό συζήτηση. Το πρόβλημα είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι επάγγελμα, και δεν ήταν στο χέρι μου να αποφασίσω. Τα λεφτά της μεταγραφής και οι όροι του συμβολαίου είναι μέρος αυτών. Όλα πρέπει να είναι εντάξει, και δυστυχώς με τη Γιουβέντους δεν ήταν.”

“Είδα την Βόλφσμπουργκ σαν μια γέφυρα του να πάω σε ένα κλαμπ που έβλεπα τον εαυτό μου να παίζει. Μην με παρεξηγήσετε, δεν είναι ότι ήμουν αδιάφορος σε ότι αφορούσε τη Βόλφσμπουργκ. Είμαι αθλητής, και θέλω να κερδίζω. Πρέπει επίσης να σέβομαι το κλαμπ που παίζω.”

“Παρόλα αυτά, δεν νομίζω πως είναι ντροπή στο να δηλώσω δημόσια ότι η Βόλφσμπουργκ δεν ήταν η ομάδα που ονειρευόμουν από παιδί να αγωνιστώ. Συνεχίζω να το πιστεύω αυτό. Η Βόλφσμπουργκ ήθελε να ωφεληθεί από μένα, και εγώ ήθελα να ωφεληθώ από αυτήν.”

Ο 26χρονος από τότε που μετακόμισε στη Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιανουάριο του 2017, και παρότι δεν αποκλείει την επιστροφή στη Γερμανία, δεν σκέφτεται να φύγει από τη Γαλλία αυτή τη στιγμή.

“Υπάρχουν καλές ομάδες στη Bundesliga, και η Γερμανία είναι πάντα επιλογή για μένα. Αλλά αυτή τη στιγμή, δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω από τον σύλλογο μου.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ