Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ

To μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Π.Α.Ο.Κ. ξεχώριζε στους πρώτους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Οι “ερυθρόλευκοι” πήρα χώρις ιδιαίτερη δυσκολία την νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη”. Οι Πειραιώτες έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες από τωρα, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στην Πυλαία.

Ο αγώνας:

Με πατημένο το γκάζι μπήκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο σετ. Οι Πειραιώτες πήραν εξαρχής διαφορά μέχρι και το +6 με το σκορ στο 8-2. Ο δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει την διαφορά, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” με πολύ καλή υποδοχή κράτησαν τον ρυθμό τους και έφτασα μέχρι το +8 στο 22-14, κατακτώντας το σετ με 25-16 τελικά για το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ μέχρι το 11-11. Στην συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασε ταχύτητα, παίρνοντας μια διαφορά μέχρι και 6 πόντων, φτάνοντας στο 17-11. Ο ΠΑΟΚ έβαλε αντίδραση μειώνοντας στο 17-15. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κράτησαν την διαφορά των δύο πόντων και κατάφεραν να την αυξήσουν και να κατακτήσουν το σετ με 25-21 κάνοντας το 2-0.

Ισορροπημένο το τρίτο σετ στις αρχές του. Ο Ολυμπιακός έπαιρνε το προβάδισμα, αλλά οι αθλητές του Δεληκώστα ισοφάριζαν συνεχώς. Η ομάδα του Πειραιά πήραν απόσταση πέντε πόντων, τρεις φορές (18-13, 19-14, 20-15). Οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν πείσμα και δεν τα παράτησαν, πηγαίνοντας στον πόντο το παιχνίδι στο τέλος (23-22, 24-23), αλλά ο Ολυμπιακός πήρε τον πόντο που χρειαζόταν και έκανε το 25-23, κατακτώντας και το τρίτο σετ, παίρνοντας την νίκη.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-21, 25-23)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ