Ο Παρατίτσι απέρριψε τον Ιβάν Ράκιτιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, απέρριψε το ενδεχόμενο της απόκτησης του Ιβάν Ράκιτιτς, παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Ματέις Ντε Λιχτ καθως πιστεύει πως θα γίνει ο καλύτερος του κόσμου.

Ο Κροάτης έχει λίγο χρόνο συμμετοχής με την Μπαρτσελόνα και τα ξενα ΜΜΕ έκαναν λόγο για φυγή του διεθνή μέσου τον Ιανουάριο με πιθανό προορισμό το Τορίνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε μεγάλη ομάδα και δεν κοιτάμε την ενίσχυση μας για την ώρα, είμαστε δυνατοί σε όλες τις θέσεις είπε αρχικά . Σε ερώτηση για τον Ντε Λιχτ : «Ο Ντε Λιχτ σύντομα θα γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου. Για τον Ρονάλντο: Η Γιουβέντους είναι χαρούμενη που έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και ίσως και της ιστορίας επισης αυτό κάνει και τους οπαδούς χαρούμενους»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ