Βαγγέλης Tσάπας στο Kingsport.gr: ”Δεν έχουμε μάθει να χάνουμε με κατεβασμένα χέρια”

Ο πρόεδρoς του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Tσάπας μίλησε στο Kingsport.gr και στον Γρηγόρη Κανιά για τον μεγάλο τελικό. Ο Φάρος μπορεί να μην κέρδισε ή να μην ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, ωστόσο απέδειξε πως η προσπάθεια που έκανε μέχρι τον τελικό ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Τόνισε πως το παχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν η απονομή της νίκης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Kingsport.gr:

Για τα συναισθήματα του τελικού:

«Εντάξει ήταν λίγο περίεργο, γιατί δεν έχουμε μάθει να χάνουμε με κατεβασμένα χέρια. Δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Ήρθαμε εδώ να κάνουμε αυτή τη γιορτή και για τις οικογένειες, ουσιαστικά είναι η απονομή της νίκης με τον ΠΑΟΚ αυτό που έγινε. Από αύριο όμως τα κεφάλια μέσα, γιατί έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας».

Για την εξέλιξη του παινιδιού:

«Πάνω κάτω (περίμενα πως θα είχε αυτή την εξέλιξη το ματς) σε αυτά τα παιχνίδια άμα χαλαρώσεις, ναι. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ξέφυγε από το παιχνίδι. Νομίζω ότι μετά από ενά σημείο και ύστερα το παιχνίδι ήταν άνευ ουσίας. Απλά κάποιοι να πάρουν συμμετοχή και να γίνει μια γιορτή»

Για τη παρουσία του κόσμου:

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, νομίζω ότι όλος ο κόσμος το χάρηκε και έτσι πρέπει να είναι οι τελικοί».

Για το ότι αντιμετώπισαν μια ομάδα υψηλού επιπέδου και αν έτοιμοι για το μεγάλο βήμα της Α1:

«Χρείαζεται δουλειά, πολύ έτοιμοι δεν είμαστε αλλά έχουμε τη διάθεση να το κάνουμε και αυτό».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ