Ο πρώην παίκτης την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ,Μέμφις Ντεπαι είναι στην λίστα του Γκατούσο

Την ιδία ώρα  του φιλικού αγώνα της Ιταλίας με την Ολλανδία ,η Μίλαν έκανε τα ψώνια της. Ιταλικά δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τον Μέμφις Ντεπαι με την Μίλαν  συγκεκριμένα τον έχουν υποσχεθεί στον Γκατούσο . Η Ίντερ είναι και αύτη στο παιχνίδι για τον Ολλανδό άσο.

Ο 24 χρόνος είναι σε πολύ καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό σκοράντας 22 γκολ με 16 ασιστ σε όλες τα διοργανώσεις για την Λύων . Στο Γαλλικό σύλλογο κόστισε 16 εκ ευρώ ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  τον είχε αγοράσει από την PSV με 34 εκ ευρώ.

Επίσης στις επιλογές της Μίλαν είναι και Άλβαρο Μοράτα και Ρανταμέλ Φαλκάο, παρόλα αυτά η Μίλαν έχει άλλα προβλήματα και πιο συγκεκριμένα με τον ιδιοκτήτη της Γιο Χον Λι, να προσπαθεί να κρατήσει τον ελέγχω του συλλόγου.

Έχοντας στείλει 10 εκ στην Ιταλία από το Λουξεμβούργο τις τελευταίες μέρες χρειάζεται άλλα 30 εκ για να αποφύγει ο  σύλλογος να πέσει στα χέρια της Έλιοτ.

Επίσης μετά από έλεγχο της UEFA για το οικονομικό Fair play  θα τιμωρηθούν με πρόστιμο η ακόμα και με αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ