Ο Σαμπαόλι στην Κίνα

Μετά την αποτυχημένη πορεία της Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Χόρχε Σαμπαόλι έπαψε να βρίσκεται στο διεθνές ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Ωστόσο, δημοσιεύματα από την Νότια Αμερική θεωρούν πως ο βραχύσωμος Αργεντινός τεχνικός είναι ο επικρατέστερος για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Κίνας.

Δεδομένης της αποχώρησης του Μαρτσέλο Λίπι από τον πάγκο της εθνικής Κίνας, μετά το Κύπελλο Ασίας (5/1-1/2), οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας αναζητούν ένα «δυνατό όνομα» για τον αντικαταστάτη του και η περίπτωση του Σαμπαόλι εκτιμάται ως πολύ καλή. Στα σχετικά δημοσιεύματα προστίθεται πως το οικονομικό δεν πρόκειται να αποτελέσει «εμπόδιο», καθώς ο Σαμπαόλι θέλει πολύ λιγότερα από τα 15 εκατομμύρια ευρώ που εισέπραττε ετησίως ο Λίπι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ