Ο Τσέρι απαντά για τα οικονομικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Γουίλ Τσέρι αποτέλεσε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό στα… τελειώματα της περσινής επεισοδιακής σεζόν. Πριν από λίγες ημέρες, ο Ντέιβιντ Μπλατ, εισηγήθηκε και πέτυχε την ανανέωση του συμβολαίου του Αμερικανού.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Αμερικανός παίκτης άνοιξε συζήτηση με χρήστες του twitter, φίλους του Ολυμπιακού και άλλους. Στις ερωτήσεις που δέχτηκε, ο Τσέρι απάντησε με σοβαρότητα και ακρίβεια εκπροσώπου Τύπου, λύνοντας αρκετές απορίες και στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα σε αρκετούς. Τόσο αυτούς που ενδιαφέρονται ειλικρινά, όσο και για εκείνους που αναφέρονται απαξιωτικά στο θέμα, ακολουθώντας τη γραμμή Γιαννακόπουλου.

Όπως στην ερώτηση που δέχτηκε από φίλο του Ολυμπιακού αν τον ανησυχεί «το προσωρινό οικονομικό πρόβλημα των ιδιοκτητών της ομάδας», καθώς και αν ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να θεωρείται «αξιόπιστο κλαμπ» στην πιάτσα:

Τσέρι: «Η λέξη κλειδί: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ! Η ομάδα δεν είχε ποτέ οικονομικά προβλήματα και αυτή τη μια φορά που έχει, ο κόσμος τους σταυρώνει γι’ αυτό. Αυτά συμβαίνουν και στο τέλος όλα θα επιλυθούν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ