Ο Τσιτσιπάς ανέβηκε στο Νο 15 του κόσμου, η Σάκκαρη παρέμεινε Νο 41 της κατάταξης WTA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε ένα σκαλοπάτι, αυτήν την εβδομάδα, στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 20χρονος Ελληνας πρωταθλητής έχει 2.095 βαθμούς, ενώ στην κορυφή της κατάταξης που διατηρεί η ATP, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης από το Νοέμβριο του 2016, αλλά δημιούργησε και μια διαφορά 565 βαθμών από τον Ράφα Ναδάλ, που σημαίνει πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και της πρωτιάς για το 2018. Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής:

Η Σάκκαρη πάντα στο Νο 41 της παγκόσμιας κατάταξης

Η Σάκκαρη πάντα στο Νο 41 της παγκόσμιας κατάταξης

Η WTA ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια κατάταξη της εβδομάδας με την Μαρία Σάκκαρη να παραμένει στην ίδια θέση, σε σχέση με την προηγούμενη βαθμολόγηση, στην 41η θέση του κόσμου με 1.164 βαθμούς. Οσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, ανέβηκε έξι θέσεις στο Νο 165 με 362 βαθμούς, ενώ στην τριάδα της κορυφής δεν υπήρξαν αλλαγές με την Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία) να παραμένει πρώτη, την Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία) δεύτερη και την Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία) στην τρίτη θέση. Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, έχει ως εξής:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ