Ο Χρήστος Βολικάκης ολοταχώς για το Τόκιο

Ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας, καταλαμβάνοντας την 14η θέση στο όμνιουμ.

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης σφράγισε και τυπικό το εισιτήριό του για το Τόκιο. Ο Χρήστος Βολικάκης, θα αγωνισθεί το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες διεκδικώντας το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από την συλλογή του.

Ο Κυπελλούχος κόσμου ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στο Βερολίνο, καταλαμβάνοντας την 14η θέση στο όμνιουμ, αλλά πανηγυρίζοντας και επίσημα την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς. Είχε προηγηθεί η 13η θέση του Χρήστου προχθές στο σκρατς.

“Χρυσός” στο όμνιουμ ήταν ο Γάλλος Μπενζαμέν Τομά και τον ακολούθησαν στο βάθρο ο Ολλανδός Γιαν Βίλεμ Φαν Σιπ και ο Βρετανός Μάθιου Γουόλς.

Ο Χρήστος Βολικάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Περάσαμε από χίλια κύματα χαρήκαμε νίκες, στεναχωρηθηκαμε από ήττες, σηκώσαμε την Ελληνική σημαία ψηλά όπως οφείλουμε να κάνουμε παλέψαμε σκληρά δύο χρόνια για την πολυπόθητη ολυμπιακή πρόκριση, φτάσαμε εδώ στο Βερολίνο άρρωστοι και ταλαιπωρημένοι αλλά δεν το βάλαμε κάτω και να που ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε σήμερα και επίσημα την πρόκριση μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Τέταρτοι Ολυμπιακοί Αγώνες για μένα και νιώθω πιο διψασμένος από ποτέ για διάκριση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που είστε κοντά μου , από εσάς παίρνω δύναμη».

Πηγή:hellenic-cycling.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ