Πάβελ Βρμπα: «Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, ενώ υποστήριξε πως τα γκολ των ερυθρολεύκων προήλθαν κυρίως από λάθη της δικής του ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Βικτόρια Πλζεν:

-για το παιχνίδι: Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς σήμερα και πήρε την πρόκριση όπως και την άξιζε.

-τι σημαίνει η ήττα αυτή για την Πλζεν: Δεν είμαι ο ιδιοκτήτης. Μην με ρωτάτε… Για εμένα αν ρωτάτε, παίζουμε στην Αντβέρπ και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε.

-τι είχε διαφορετικό το σημερινό ματς από το πρώτο: Φοβηθήκαμε αρκετά στην αρχή. Ήρθε και το δοκάρι και μέχρι το 20ο λεπτό παίζαμε χαμηλά. Στο 2ο ημίχρονο ήταν η επανάληψη των πρώτων 20. Το κακό είναι ότι τα περισσότερα γκολ ήταν από στημένες φάσεις και λάθη μας. Ο Ολυμπιακός είχε το κίνητρο και το κατάφερε.

-ποια ήταν η κρίσιμη στιγμή: Ό,τι και να πούμε αν είχαμε βάλει πρώτο το γκολ θα ήταν όλα αλλιώς. Θα ξαναπώ όμως ότι εδώ σήμερα κέρδισε ο καλύτερος.

-πού ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα γιατί και επιθετικά δεν έφτιαξαν φάσεις:Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός δεν είχε σουτ. Έτσι είναι τα ματς. Συμβαίνουν αυτά.

-χθες δήλωσε ότι η Πλζεν ήταν η πιο ισχυρή ομάδα του ζευγαριού. Εάν το πιστεύει ακόμη μετά τη σημερινή εμφάνιση: Μετά το πρώτο ματς δεν μπορώ να μην το πιστεύω.

-για τα ματς με την Μποέμιαν και την Αντβερπ… Τι να κρατήσει από το σημερινό ματς; Να ξυπνήσουμε από το όνειρό μας και να συγκεντρωθούμε στην πραγματικότητα. Το πρωτάθλημα και το Europa League…

-για την ατμόσφαιρα και εάν επηρέασε την ομάδα του: Σοκαρίστηκα θετικά. Είχαμε μάθει για την ατμόσφαιρα. Αλλά το είδαμε και δεν το περιμέναμε έτσι. Ήταν θαυμάσια. Θα ήθελα και εγώ τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Δεν είμαι σίγουρος αν επηρεάστηκε η ομάδα. Δεν ξέρω αν φώναζαν κατά εμάς. Νομίζω ότι φώναζαν υπέρ της ομάδας τους. Και τους εύχομαι να το συνεχίσουν έτσι…

-για τις στημένες φάσεις του Ολυμπιακού: Όλα έχουν σχέση με όλα. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στις στημένες φάσεις και εμείς τραγικοί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ