Πάει Ιαπωνία ο Βερμάελεν

Έτοιμος να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Βίσελ Κόμπε είναι ο Τόμας Βερμάελεν, που συμφώνησε για δυόμισι χρόνια.

Ο 34χρονος, πρώην κεντρικός αμυντικός των Άγιαξ, Άρσεναλ, Ρόμα και Μπαρτσελόνα, θα κλείσει πιθανότατα την καριέρα του στην Ιαπωνία και τη Βισέλ Κόμπε. Ταλαιπωρημένος από απανωτούς τραυματισμούς και έπειτα από 15 χρόνια σε τοπ επίπεδο, παίρνει την απόφαση να αγωνιστεί στην J League.

Το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε είναι για δυόμισι χρόνια, χωρίς να έχουν γνωστοποιηθεί οι ετήσιες απολαβές του.

Στην Βισέλ Κόμπε θα βρει τους παλιούς του γνώριμους από τους “μπλαουγκράνα”, Ινιέστα, Βίγια, Σάμπερ, αλλά και τον  Ποντόλσκι. Θα γίνει έτσι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής με άρωμα… Καταλονίας, που θα κοσμίσει την ομάδα του Χιρόσκι Μικιτάνι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο έμπειρος στόπερ είχε “παίξει” έντονα για τον Ολυμπιακό πριν από μερικές εβδομάδες, περίπτωση που δεν τελεσφόρησε για τους Πειραιώτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ