Πάει να τα φέρει… Τούμπα

Τη μεγάλη ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα ελπίζει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί πάθος και πίστη για νίκη στη Θεσσαλονίκη, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που θα φιλοξενηθεί σε κάποια από τις σουίτες της «ασπρόμαυρης» έδρας.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να μειώσουν στους 3 βαθμούς την απόσταση από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ασκώντας μεγαλύτερη πίεση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στη μάχη της διεκδίκησης του φετινού τίτλου.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά, με τον Ποντένσε και τον Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια. Ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Φορτούνη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Τσιμίκας, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Μασούρας, Ντίας, Χασάν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (για περισσότερο ψυχολογικούς λόγους, καθώς είναι μάλλον απίθανο να αγωνιστεί).

Στην Αθήνα έμειναν οι Μεριά, Ανδρούτσος, Σολδάνο και ο τραυματίας Ελαμπντελαουί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ