ΠάμπλοΛάσο: «Η Μακάμπι μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους»

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την 16η αγωνιστική της ευρωλίγκας και ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης Πάμπλο Λάσο τονίζει και στέκεται στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του προκειμένου να πάρει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε

«Ξεκινήσαμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επειδή είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας. Όλοι είναι καλά, οπότε αυτό είναι κάτι το πολύ θετικό. Δεν είχαμε προβλήματα αυτήν την εβδομάδα. Η Μακάμπι έχει νέο προπονητή ενώ χρησιμοποιούνται, πλέον, περισσότεροι παίκτες. Ο Καλοϊάρο έπαιζε τεσσάρι με τον Σπάχια, τώρα χρησιμοποιείται περισσότερο στο τρία» δήλωσε ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε:

«Ο Ουίλμπεκιν παραμένει μεγάλη απειλή. Η Μακάμπι πάντα προσπαθεί να στηριχθεί στην φυσική της δύναμη. Ο Ο’ Μπράιαντ είναι πολυδιάστατος παίκτης και μπορεί να παίξει οπουδήποτε. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και πάντα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος γιατί μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ