Πάολο Ντιμπάλα: “Ήμουν κοντά στο να φύγω από την Γιουβέντους”

Ο Πάολο Ντιμπάλα, σε συνέντευξη του στην “Guardian”, μίλησε για την αρχή της καριέρας του, την καταγωγή του από την Πολωνία, αλλά και φυσικά ποιος ειναι καλύτερος, Μέσι ή Ρονάλντο.

Στο ερώτημα για το ποιος εκ των Μέσι ή Ρονάλντο είναι καλύτερος, απάντησε:

“Δεν έχουν κερδίσει όλα αυτά που έχουν κερδίσει επειδή ήταν τυχεροί. Ποιος είναι καλύτερος; Δεν μπορώ να απαντήσω”.

Στην συνέχεια ο Αργεντίνος μίλησε για τις ρίζες του από την Πολωνία και την καταγωγή του παππού του από την πόλη Μπόλεσλαβ:

“Θα ήθελα να πάω, αν και δεν υπάρχει κάποιος συγγενής πλέον. Είναι ένα μικρό χωριό 8-9 σπιτιών. Υπάρχουν συγγενείς στον Καναδά, έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχουμε βρεθεί από κοντά. Θα το ήθελα! Μια μέρα θα αισθάνομαι πιο πολύ Πολωνός, πάρα Ιταλός”.

Ο άσος της Γιουβέντους, αναφέρθηκε και για την παιδική του ηλικία και πως αντιμετώπισε τον θάνατο του πατέρα του:

“Ήμουν μικρός και ήταν πολύ δύσκολο. Η μητέρα μου υπέφερε, όπως και τα αδέρφια μου. Δεν είμαι ο πρώτους αλλά ούτε ο τελευταίος που περνά κάτι τέτοιο, δυστυχώς αυτός είναι ο κύκλος της ζωής”.

Για την εμπειρία του στην Παλέρμο και τα πρώτα του βήματα:

“Ήμουν πανευτυχής στην Παλέρμο. Ακόμη και στην δεύτερη κατηγορία, ήταν μια τεράστια αλλαγή για εμένα” ανέφερε αρχικά.

“Η οικογένεια μου ήρθε στο Παλέρμο. Η πρώτη χρονιά δεν πήγε καλά. Ήταν δύσκολα, μια νέα αρχή, σε μια ομάδα που όλα ήταν δύσκολα όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Τότε ήμουν παιδί και είδα πολλά πράγματα. Πλέον είμαι ευγνώμων γιατί η εμπειρία μου έγινε μάθημα”.

“Εδώ στην Γιουβέντους πάντα κερδίζεις. Όλα είναι ωραία. Εκεί ήταν το αντίθετο, όμως η δεύτερη σεζόν ήταν πολύ καλή. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και προσωπικά ήταν καλό”.

Για το περασμένο καλοκαίρι και τα σενάρια περί φυγής του από την Γιουβέντους, ο Ντιμπάλα ανέφερε:

“Υπήρξαν επικρίσεις επειδή ήταν 8 εκατομμύρια ευρώ για ένα 17χρονο. Έφυγα τελικά για 40 εκατομμύρια και όταν ήρθα εδώ, το πρώτο πράγμα που συζήτησαν ήταν για την αμοιβή. Σκεφτείτε τις τιμές που πληρώνονται τώρα”.

“Το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν κοντά στην έξοδο. Αυτό ήταν στην σκέψεις του συλλόγου και το ήξερα. Μέχρι την τελευταία στιγμή, περιμέναμε.”

“Έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό μου. Δεν είναι μικρό χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι και μεγάλο. Θα δούμε τι σχέδια έχει η Γιουβέντους, αν νομίζουν ότι θα μπορούσα να φύγω ή αν θέλουν να μείνω. Αυτή είναι μια απόφαση που θα πάρει ο σύλλογος. Είναι δύσκολο να ξέρεις τι θα συμβεί, αφού τα πράγματα αλλάζουν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ