Πάου Γκασόλ: Να κλείσω την καριέρα μου στους Λέικερς ή στη Μπαρτσελόνα

Την πρόθεσή να κλείσει την καριέρα του, είτε στους Λέικερς, είτε στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Πάου Γκασόλ. Ο 39χρονος Ισπανός σέντερ, βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων για 15 μήνες λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, αλλά μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ, τόνισε πως επιθυμεί να αγωνισθεί ακόμη έναν χρόνο και να “κρεμάσει τα παπούτσια” του σε μια από τις δύο ομάδες που σημάδεψαν την καριέρα του.

Ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ μίλησε μέσω βιντεοκλήσης με ισπανικά ΜΜΕ και όταν η κουβέντα πήγε στις σκέψεις του για το μέλλον – αφού φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω τραυματισμού στο πόδι – ήταν ξεκάθαρ

“Θα ήθελα πάρα πολύ να κλείσω την καριέρα μου είτε στους Λέικερς, με τους οποίους κατέκτησα δύο πρωταθλήματα, είτε στην Μπαρτσελόνα, στην οποία ανδρώθηκα πριν πάω στο ΝΒΑ” τόνισε ο Γκασόλ και συνέχισε:

“Στόχος μου είναι να παίξω για ακόμη μία σεζόν και η αλήθεια είναι ότι θα είχε λογική να το κάνω αυτό για την Μπαρτσελόνα. Γυμνάζομαι καθημερινά και περιμένω να κάνω κάποια τεστ για να μάθω πότε θα μπορώ να ξεκινήσω τρέξιμο αλλά και να κάνω άλματα. Είναι σημαντικό να ξέρω ότι το κόκκαλό μου είναι εντάξει”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ