«Πάτησε» Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Γουίλ Τσέρι

Ο Γουίλ Τσέρι έφτασε στην Ελλάδα λίγο πριν τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας. Ο 28χρονος Αμερικανός πρόκειται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τον θαυμασμό του για τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε όσα είπε ο Τσέρι στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο:

“Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία. Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού είναι τρελή, η ατμόσφαιρα είναι τρελή. Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω. Το ΣΕΦ είναι από τις πιο ιστορικές έδρες, δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της.

Συνεργαστήκαμε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Summer League και τους Καβαλίερς, ήλπιζα μια μέρα να με πάρει μαζί του. Συνέβη τώρα, το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Τον ενδιαφέρουν οι παίκτες του, τον σέβομαι απεριόριστα και τώρα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μου πήρε… δύο δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Θα πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για εμένα, θα παίζω πάντα στο 110%, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζεται να με διδάξει κάποιος κάτι, ήρθα για να κερδίσω γιατί αυτό με ενδιαφέρει. Οι νικητές έχουν τον σεβασμό όλων. Ήρθα για να βοηθήσω και να κερδίσω”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δείτε τι δήλωσε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γουιλ Τσέρι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ