Πέδρο Μάρτινς: «Είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακόυ, Πέδρο Μάρτινς, μετά την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των Πειραιωτών, αλλά δυσαρεστημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

για την καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού και τι είπε στα αποδυτήρια: «Όπως πάντα, όταν χάνεις και έχεις δεχθεί τρία δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Όλοι ήταν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε μια καλή Μπάγερν, ήταν καλύτερη η Μπάγερν. Προηγηθήκαμε, αλλά στη συνέχεια αντέδρασε η Μπάγερν και ήταν καλύτερη. Το ξέραμε ότι μπορεί να αντιδράσει. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε καλύτερα στο γήπεδο, κυνηγήσαμε το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πόσο παλέψαμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, που μας βοήθησε, θέλαμε να τον ανταμείψουμε και όλοι μαζί είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Λυπούμαστε που δεν τους προσφέραμε κάτι παραπάνω.Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και κάτι καλύτερο».

για το αν άξιζε κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός: «Πραγματικά ήμασταν ανταγωνιστικοί, ξεκαθαρίσαμε πριν τι έγινε στα δύο ημίχρονα. Με την κούραση των δύο ομάδων στο δεύτερο ήμασταν καλοί. Ο αντίπαλος έχει μεγάλη αξία, αλλά αυτό που μένει είναι μια απογοήτευση, μια θλίψη για το αποτέλεσμα και είμαστε λυπημένοι με το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Οι παίκτες καταφέραν το να διεκδικούμε κάτι ακόμα στο ματς. Δούλεψαν πολύ καλά μέσα στο ματς. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

για τα ατομικά λάθη: «Τα ατομικά λάθη μας στοίχισαν. Όταν δέχεσαι γκολ από στημένες φάσεις, όπου είμαστε πολύ δυνατοί, και έχουμε δεχθεί τρία γκολ από στατικές φάσεις έως τώρα, σημαίνει ότι έγιναν και κάποια λάθη. Σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να γίνονται λάθη. Ήταν ξεκάθαρο ποια είναι τα φαβορί του ομίλου από την αρχή. Ήταν ξεκάθαρος ο στόχος από την αρχή σε ό,τι αφορά τον στόχο μας για την Ευρώπη και στόχος ήταν να συνεχίσουμε τη συνέχεια στην Ευρώπη. Κάποια λάθη και κάποια άλλα στοιχεία μας έχουν στερήσει βαθμούς, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για κάτι καλό».

για την επιβάρυνση λόγω του σημερινού ματς και το πώς θα φρεσκάρει την ομάδα: «Έχουμε πέντε ημέρες μπροστά μας, έχουμε χρόνο για να επανέλθουμε και να υπάρξει αποκατάσταση. Έχουμε όλο το χρόνο για να είμαστε έτοιμοι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ