Πέδρο Μαρτίνς: «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που ήταν αήττητη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αγώνα δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος  από τους παίκτες, διότι έδειξαν πείσμα, και πήραν το τρίποντο από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Δείξαμε την αληθινή μας ταυτότητα. Θα παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, πάντα με την ψυχή μας. Θέλουμε να είμαστε πάντα πρωταγωνιστές και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο. Αξίζαμε τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που ήταν αήττητη. Παίξαμε με κουράγιο και πήραμε τη νίκη. «Ναι, είναι αλήθεια. Έχουμε χαμηλά ποσοστά επιτυχίας στα γκολ. Αυτό μας έχει κοστίσει. Τα γκολ που έχουμε βάλει είναι πολύ λίγα. Αλλά δεν ανησυχώ, γιατί δημιουργούμε, παίζουμε επιθετικά και αυτό το βλέπουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ο Φορτούνης ήταν μια επιλογή, αλλά και στο πρώτο που δεν έπαιζε κάναμε ευκαιρίες και είχαμε υψηλό επίπεδο ποιότητας σε όλο το ματς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ