Πέδρο Μαρτίνς: «Παίζουμε πολύ καλά, δεν πέφτει το επίπεδό μας και με τις αλλαγές»

Xαρούμενος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός έχει «δέσει», αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και το συνδυάζει με νίκες. Παρά το γεγονός ότι κάνει και αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα από παιχνίδι. Σε αυτό το στοιχείο στάθηκε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το 4-0 επί του Πανιωνίου, τονίζοντας ότι δεν πέφτει το επίπεδο των «ερυθρόλευκων», ακόμα και όταν υπάρχει διαφοροποίηση στα πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι μας, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα πρώτα 15 λεπτά και επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να κάνει φάσεις. Δεν είχαμε ταχύτητα, συγκέντρωση και την κατοχή που θέλουμε στο παιχνίδι μας. Όμως όλα αυτά άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, παίξαμε καλά επιθετικά, κάναμε κινήσεις στους χώρους, διεκδικούσαμε συνεχώς το χώρο μας στο παιχνίδι και καταφέραμε να επιβληθούμε», σχολίασε ο κόουτς των Πειραιωτών.

Αναλυτικά μίλησε για:

– το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο κι όταν κάνει ροτέισον και αν είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν: «Είμαστε σε μία καλή στιγμή. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κερδίσαμε. Κάναμε καλό παιχνίδι και πήραμε τους βαθμούς. Δεν μ’ αρέσει να μιλάμε για το ροτέισον, γιατί έχουμε 25 ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε στην ποιότητα όλων. Έχουμε δουλέψει πολύ και όλοι δίνουν τις απαντήσεις που θέλουμε. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, σε καλό επίπεδο και για αυτό είναι εδώ. Δεν μας αρέσει να μιλάμε για το ροτέισον, όλοι είναι στον Ολυμπιακό, πιστεύω στον καθένα ξεχωριστά. Για αυτό είναι όλοι διαθέσιμοι. Πραγματικά βρισκόμαστε σε μία καλή στιγμή. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς. Έχουμε καλή υγεία, σωματική και ψυχική. Είμαστε σε καλό επίπεδο και είμαστε χαρούμενοι, γιατί βρισκόμαστε σε μία φάση που έχουμε τρία ανοικτά μέτωπα και πάμε να τα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία».

– το δεύτερο σερί 4-0 και το αν ανησύχησε μέχρι να μπει το πρώτο γκολ:«Δεν υπάρχουν εύκολα ματς και αυτό μπορεί να συμβεί πολλές φορές. Οφείλεται και στην ποιότητα του αντιπάλου. Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι μας, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα πρώτα 15 λεπτά και επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να κάνει φάσεις. Δεν είχαμε ταχύτητα, συγκέντρωση και την κατοχή που θέλουμε στο παιχνίδι μας. Όμως όλα αυτά άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, παίξαμε καλά επιθετικά, κάναμε κινήσεις στους χώρους, διεκδικούσαμε συνεχώς το χώρο μας στο παιχνίδι και καταφέραμε να επιβληθούμε. Όταν πετύχαμε το πρώτο γκολ, όλη η στρατηγική του Πανιωνίου κατέρρευσε. Εμείς ήμασταν ιδιαιτέρως επιθετικοί και επικίνδυνοι σε πολλές φάσεις. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Σημασία έχει η ομάδα να μπορεί να δείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει με υπομονή κάποιες στιγμές που δεν μας βγαίνουν».

– το γεγονός ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό άλλος ένας αντίπαλος προπονητής και το αν αποτελεί παράσημο: «Πραγματικά παίζουμε πολύ καλά, είμαστε σε καλή στιγμή, έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές, να κάνουμε αλλαγές και να μην πέφτει το επίπεδό μας. Είχαμε σε μεγάλη διάρκεια την φρεσκάδα που χρειάζεται. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, είμαστε σε καλή στιγμή, έχουμε ενέργεια, είμαστε όπως θέλουμε. Τα λόγια των αντιπάλων είναι σημαντικά, γιατί αναγνωρίζουν αυτό που όλοι βλέπουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ