Πένθος στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το χαμό του Κριστιάν Μιντσόλα

Πένθος στην οικογένεια της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 14 ετών ο Κριστιάν Μιντσόλα, παίκτης της ομάδας παίδων του συλλόγου.

Ήταν γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου 2006 και αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού. Μπήκε στην ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2013-14 στην ομάδα προ-παίδων, ακολούθησε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια και έφτασε τη φετινή σεζόν στην Infantil C.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε όλη την αθλητική οικογένεια: «Είμαστε συγκλονισμένοι από τη θλιβερή είδηση του θανάτου του παίκτη μας και εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για την απώλειά του. Η Ατλέτικο Μαδρίτης και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια θα είναι δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους του Κριστιάν σε αυτές τις στιγμές του τεράστιου πόνου».

Ο διευθύνων σύμβουλος, Μιγκέλ Άνχελ Γκιλ, διαβεβαίωσε ότι «είναι τραγικό το αίσθημα της αδυναμίας που δημιουργείται σε αυτές τις καταστάσεις. Τις τελευταίες ημέρες, πολλοί κοντινοί μου άνθρωποι έχουν πεθάνει, είτε από τον κορωνοϊό, είτε από άλλες ασθένειες και το αίσθημα ότι δεν μπορούμε να τους αποχαιρετήσουμε όπως τους αρμόζει, όπως και στην περίπτωση του Κριστιάν, είναι πολύ μεγάλη αδικία που μας καταστρέφει την καρδιά. Θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου σε όλη την οικογένειά του και σε όλα τα μέλη της μεγάλης αθλητικής μας οικογένειας που υποφέρουν από παρόμοιες καταστάσεις. Από σήμερα η σημαία μας θα κυματίζει μεσίστια για τον Κριστιάν και για όλους τους αθλητές που πέθαναν τις τελευταίες εβδομάδες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ