Πέρασε από την Πάτρα ο Ολυμπιακός – Τι έγινε σήμερα στο Κύπελλο

Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από επεισόδια με οπαδούς των ερυθρολεύκων και την Αστυνομία, χρήση χημικών που ανάγκασε κόσμο να αποχωρήσει από το γήπεδο και σχεδόν 20λεπτη διακοπή, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο Τοροσίδης στο 38ο λεπτό με κεφαλιά από κόρνερ του Ναουέλ έκανε το 0-1, ενώ ο δημιουργός του πρώτου γκολ, έγινε σκόρερ στο 70’ με ωραίο αριστερό σουτ για το 0-2. Ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε στο 25ο λεπτό ξεκάθαρο πέναλτι στον Ολυμπιακό, σε ανατροπή του Τσιμίκα από τον Ντάσιο.

Παναχαϊκή: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (58’ λ. τρ. Πολίμος), Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας (46’ Κυνηγόπουλος), Κολ (73’ Αργυρόπουλος), Μαυριάς

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Νάτχο (80’ Φετφατζίδης), Ανδρούτσος, Ναουέλ (83’ Μασούρας), Βρουσάι, Μάνος (76’ Βοϊλης)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
Ολυμπιακός 6
Λεβαδειακός 3
Παναχαϊκή 3
Άρης Αβάτου 0

Την πρώτη του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή χρονιά πανηγύρισε ο Απόλλωνας Σμύρνης, που επικράτησε του Απόλλωνα Παραλιμνίου με το εντυπωσιακό 5-0, στη Ριζούπολη για τη δεύτερη αγωνιστική στον έκτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Τομάς Μπεντινέλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής από πλευράς «ελαφράς ταξιαρχίας», καθώς έκανε χατ τρικ, ανοίγοντας τον… χορό των τερμάτων στο 19’, με σουτ από το ύψος της αντίπαλης περιοχής. Ενώ τέσσερα λεπτά μετά την επανέναρξη του ματς, ο Βραζιλιάνος επιθετικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κουτζαβασίλη, το εκτέλεσε και ευστόχησε…

Από σκόρερ, ο Μπεντινέλι έγινε δημιουργός στο 57ο λεπτό, στρώνοντας τη μπάλα στον επερχόμενο Ζοάο Πέδρο, που πέτυχε το 3-0 για τους γηπεδούχους, ενώ ο Μπεντινέλι… επέστρεψε στα γκολ στο 68’, με μια ακόμα πολύ ωραία ατομική του ενέργεια! Για να έρθει ο Κοντογιαννόπουλος, που είχε αντικαταστήσει τέσσερα λεπτά πριν τον Μπεντινέλι και να διαμορφώσει το τελικό 5-0, που δίνει στην ομάδα του ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1. Αστέρας Τρίπολης 6
2. Απόλλων Σμύρνης 4
3. Τρίκαλα 1
4. Απόλλων Παραλιμνίου 1

Με «λυτρωτή» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων τον Κασάδο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή, η Ξάνθη νίκησε 1-0 μέσα στην Κασσιόπη και έτσι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα, αλλά το 0-0 να μένει μέχρι τέλος. Στο δεύτερο μέρος, πέρασε ο Κασάδο στην αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να γίνονται ακόμη πιο απειλητικοί.

Όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει χωρίς τέρματα, αλλά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του τερματοφύλακα Ζίβκοβιτς από το κέντρο, ο αριστερός μπακ των Ακριτών πήρε την κεφαλιά και παράλληλα έφερε τη… λύτρωση και τη νίκη.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
ΟΦΗ 4 (3-0)
Ξάνθη 4 (2-0)
Κασσιόπη 1 (0-1)
Νίκη Βόλου 0 (0-4)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ