Πήρε Ντουρμισάι ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τον Πανιώνιο να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, δίνοντας ένα σεβαστό ποσό στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Ο επιθετικός του Πανιωνίου συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους», με την ομάδα του να λαμβάνει ένα ποσό της τάξης των 400.000-500.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Οι Πειραιώτες μπορεί να απέκτησαν τον Φράνκο Σολδάνο, όμως η επίθεσή τους χρίζει ενίσχυσης και έτσι προχώρησαν στην απόκτηση ενός επιθετικού που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του με τις εμφανίσεις του.
Μάλιστα στη φετινή σεζόν μετράει έως τώρα 10 γκολ σε 23 εμφανίσεις, ενώ είχε στρέψει πάνω του και βλέμματα σκάουτ από χώρες του εξωτερικού, χωρίς όμως κάποια ομάδα να καταφέρει να προλάβει τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε, πως ο Ντουρμισάι έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, κερδίζοντας έτσι την μεταγραφή του, αλλά και ο Πανιώνιος δεν τον έχασε χωρίς να πάρει κάποιο ποσό.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ