Πήρε παράταση η στέψη

Παράταση για την επόμενη εβδομάδα πήρε η στέψη του ΠΑΟΚ για να είναι και μαθηματικά Πρωταθλητής Ελλάδας, αφού ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την ΑΕΛ εκτός έδρας.

Το γκολ του Δημήτρη Πέλκα δεν ήταν αρκετό για να  αρχίσουν τα πανηγύρια τίτλου και τώρα περιμένει τον Λεβαδειακό την επόμενη Κυριακή μέσα στην Τούμπα.

Το γκολ της ισοφάρισης είχε πετύχει ο Γιακιμόβσκι στο 64’. Τέλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του «Δικεφάλου» για την κατάσταση του Αντελίνο Βιεϊρίνια που βγήκε με πρόβλημα στο γόνατο.

Ο αγώνας:

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ανήκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έφθασε δυο φορές κοντά στο γκολ, αλλά στη μια το πλασέ του Πέλκα σταμάτησε πάνω σε σώμα αντιπάλου και το μακρινό σουτ του Μπίσεσβαρ, το έδιωξε σε κόρνερ ο Κρίστινσον.

Στο 23’ ο Πέλκας με τον Λημνιό συνεργάστηκαν, ο δεύτερος με πανέμορφη προσποίηση απέφυγε δυο αντιπάλους, πλάσαρε, αλλά πάλι ο Κρίστινσον ήταν εκεί να διώξει.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έκανε άλλη μια καλή στιγμή με τον Μπίσεσβαρ στο 38’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου το φάουλ του Ολιβέιρα κατέληξε άουτ.

Στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ απείλησε με κάποια στημένα, χωρίς όμως να πετύχει κάτι παραπάνω, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι στο 55’ κέρδισαν κόρνερ, ο Γιαννούλης το εκτέλεσε, οι αμυντικοί έδιωξαν, η μπάλα στρώθηκε στον Πέλκα και με δυνατό – μακρινό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 64΄ οι παίκτες της ΑΕΛ κυκλοφόρησαν τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Γιακιμόβσκι που με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 68’ ο Μπίσεσβαρ με τον Λημνιό συνεργάστηκαν, ο δεύτερος έκανε τη σέντρα, ο Σφιντέρσκι πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να πηγαίνει για εκατοστά άουτ.

Η πίεση του ΠΑΟΚ όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε, είχε κλείσει την ΑΕΛ στα καρέ της, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει τη μεγάλη στιγμή.

Στο 88’ ο Μπίσεσβαρ έστρωσε στον Καρέλη και αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε, αλλά και πάλι ήταν εκεί ο Κρίστινσον.

 

Σκόρερ: 64’ Γιακιμόβσκι – 55’ Πέλκας

Κίτρινες: Φατιόν, Μπράλιτς – Λημνιός

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Γκοΐκοβιτς (29’ Ζίζιτς), Μπέρτος (43’ Καρανίκας), Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Γιακιμόβσκι (86’ Γκόλιας), Σικάβκα, Νούνιτς

Αναπληρωματικοί: Παϊτέρης, Μπάλλας, Ακόστα, Νούσιος

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (36’ Γιαννούλης), Σάκχοφ, Ολιβέιρα (79’ Ζαμπά), Λημνιός (84’ Καρέλης), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι

Αναπληρωματικοί: Ρέι, Ίνγκασον, Κάνιας, Μίσιτς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ