Πήρε την εντός έδρας νίκη η Σοσιεδάδ

Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ ήρθαν αντιμέτωπες στο Ανοέτα για την 19η αγωνιστική της Λα Λίγκα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 3-2.

Η Σοσιεδάδ μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, προηγούνταν ήδη με 2-0. Ο Μερίνο έκανε την αρχή στο τρίτο λεπτό, όταν βρέθηκε στην περιοχή, για να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Λίγο αργότερα, η Εσπανιόλ έκανε πέναλτι στην περιοχή στο 7ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα, ο Γουίλιαμ Χοσέ ανέλαβε την εκτέλεσή του, η οποία ήταν εύστοχη, για το 2-0.

Η Εσπανιόλ κατάφερε να βρει διάδρομο προς την αντίπαλη εστία και να μειώσει πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 32′, ο Νάλντο, μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρέθηκε αμαρκάριστος και δέχτηκε την κεφαλιά, για το 2-1.

Στις καθυστερήσεις (45+1′), ο Γιορέντε στάθηκε άτυχος, αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση (2-2).

Στην αρχή του δεύτερου μέρους, η Σοσιεδάδ απειλήσει την αντίπαλη εστία, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν τα ηνία του αγώνα στο 63’ με τον Γουίλιαμ Χοσέ. Βρέθηκε μέσα στην περιοχή και μετά την πάσα του Μερίνο ελευθερώθηκε για να κάνει το σουτ και το 3-2.

Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν άλλαξε κάτι ως το τέλος της αναμέτρησης και το 3-2 ήταν το τελικό σκορ.

Κίτρινες: 33′ Ελουστόνδο, 43′ Μερίδο, 58′ Μορένο, 61′ Ιγιαραμέντι, 63′ Γουίλιαμ Χοσέ, 90+4′ Ρούλι – 9’ Λόπεζ, 22′ Ντάρντερ, 65′ Βίδα, 69’ Νάλντο

Κόκκινες: 75′ Μερίδο

Σοσιεδάδ: Ρούλι, Μουνιόζ, Μορένο, Γιορέντε, Ελουστόνδο, Σανγκάλι (Λόπεζ 62′), Μερίνο, Ιγιαραμέντι, Γιανουζάι (Ζουμπέλδια 84′), Γουίλιαμ Χοσέ, Χουάνμι (Ογιαρθάμπαλ 65′)

Εσπανιόλ: Λόπεζ, Ροζάλες, Λόπεζ, Νάλντο, Βίλα, Μελέντο (Λόπεζ 84′), Ντάρντερ (Πιάτο 73′), Ρόκα, Γκρανέρο (Πιάτο 78′), Μπαπτιστάο, Ινγκλέσιας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ