Πήρε το διπλό η Τότεναμ

Η Τότεναμ πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στη Λέστερ με 2-0, στην εκτός αδράς αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League και ανέβηκε στην τρίτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Φεύγοντας νικήτρια από το «King Power stadium» πλέον εστιάζει στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα στο Camp Nou, την ερχόμενη Τρίτη, για να διεκδικήσει το «εισιτήριο» από τους ομίλους του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά πίεζαν τη Λέστερ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, πέρασαν μπροστά στο σκορ με τρομερό σουτ του Σον, το οποίο κατέληξε ψηλά στην αριστερή γωνία του Σμάιχελ. Δυο λεπτά αργότερα η Τότεναμ ήρθε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Σμάιχελ πρόλαβε να σώσει τη μπάλα.

Στο 58’ ο Σον έστρωσε ωραία τη μπάλα στον Ντέλε Άλι και αυτός με κεφάλια έγραψε το τελικό 2-0.

Λέστερ: Σμάιχελ, Ρικάρντο Περέιρα, Μόργκαν, Έβανς, Τσίλγουελ, Ιμπόρα, Ντίντι, Μάντισον, Γκρέι, Μεντί, Ιχεανάτσο

Τότεναμ: Λορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Γουίνκς, Ντέλε Άλι, Σισοκό, Σον, Λούκας Μόουρα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ