Πήρε το ντέρμπι η Σεβίλλη

Γκολ και θέαμα στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, με την Σεβίλλη να επικρατεί στο ντέρμπι της πολης με 3-2 της Μπέτις στο Σάντσεθ Πιχθουάν, για  την 32η αγωνιστική της La liga.

Σημαντική νίκη για την ομαδα του Καπαρός που ανεβηκε στην τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ, αφήνοντας την Χετάφε στην 5η θέση με δύο βαθμούς πίσω, έχοντας ματς λιγότερο. Η Μπέτις παρέμεινε στους 43β. και στην 9η θέση.

Η Σεβίλλη μόλις στο 26’ άνοιξε το σκορ με τον Μουνιρ, αλλά με την έναρξη του δευτέρου μέρους συγκεκριμένα στο 55’ ο Σέσλο ισοφάρισε για την ομάδα του.

Οι πανηγυρισμοί για την Μπέτις κράτησαν μόνο τέσσερα λεπτά, καθώς ο Σαραμπια στο 59’ έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και στο 63’ ο Βασκες πέτυχε και το τρίτο γκολ για το 3-1. Ο Τεγιο με την είσοδο του στο ματς μείωσε για την Μπέτις, χωρίς   αποτέλεσμα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Σκόρερ: 26’ Μουνιρ,59’ Σαραμπια, 63’ Βασκες, / 56’ Σελσο, 82’ Τεγιο

Σεβίλλη: Βατσλικ, Νάβας, Μερκαντο, Καρισο,Εσκουντερο, Σαραμπια, Μπεναγα(74’ Ρογκ), Μέσα, Βασκες(69’ Βιδαλ), Μπεν Γιεντέρ, Μουνιρ(69’ Προμες)

Μπέτις: Λόπεθ, Μαντί, Φενταλ, Σίντνεϊ(77’ Τεγιο), Καρβάλιο, Καναλες, Φιρπο, Γκουαρδαδο, Έμερσον, Χεσε(74’ Μορον), Σελσο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ