Πήρε το ντέρμπι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι αναδείχτηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφού επικράτησε με 2-0 της Σπαρτάκ, στο εκτός έδρας ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ρωσίας.

Η φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή την κατοχή αλλά και την πρωτοβουλία κινήσεων χωρίς να αφήσουν περιθώρια στην Σπαρτάκ να ανοίξει το σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 46′ η ΤΣΣΚΑ βρήκε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, ο Σιγκουρντσον από το ύψος της περιοχής σουτάρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Λίγα λεπτά αργότερα στο 55′ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 αφού με παρόμοιο τρόπο έστειλε την μπάλα κάτω δεξιά χωρίς να αφήσει περιθώρια στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ενδιαφέρον αποκτά πλέον και η βαθμολογία αφού η ΤΣΣΚΑ έφτασε τους 40 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις τρείς βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ζενίτ.

Σπαρτάκ Μόσχας : Σεκικοφ, Ρασκαζοφ, Γκιγιοτ, Ζκικαι, Αιτον, Μελγκαρεγιο, Γλουσακουφ, Ζομπνιν, Χάνι, Αντριάνο, Ζε Λουίς

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφεεβ, Σενικοφ, Ντιβιβ, Βεκαο, Ναμπαμπκιν, Φερνάντες, Βλασιτς, Ομπλιακοβ, Ακμέτοφ, Σιγκουρντσον, Χαλοβ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ