Πήρε το ντέρμπι με τη Ρόμα η Γκλάντμπαχ, “εξάρα” η Εσπανιόλ

Νίκες για τη 4η αγωνιστική των ματς των 22:00 του Europa League πήραν οι Γκλάντμπαχ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπράγκα, Ρέιντζερς, Εσπανιόλ, Γάνδη, Γουλβς και Μπασακσεχίρ.

Ισοπαλίες υπήρξαν μεταξύ Φέρεντσβαρος και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φέγενορντ και Γιονγκ Μπόις και Ολεκσάντρια και Σεντ Ετιέν.

Γκλάντμπαχ-Ρόμα 2-1

Σε ένα ακόμα συναρπαστικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, η Γκλάντμπαχ κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα να κερδίσει με 2-1 τη Ρόμα, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα στη Ρώμη είχε πάρει την ισοπαλία.

Ο Τουράμ έκανε μια παράλληλη πάσα στην μικρή περιοχή του Λόπεθ, δεν υπήρχε κανένας παίκτης των γηπεδούχων αλλά ο Φάτσιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 35′ (1-0).

Ο ίδιος παίκτης διόρθωσε το λάθος του ισοφαρίζοντας με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολάροφ στο 64′ (1-1). Ο Τιράμ σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πλέα στο 90+5′ χαρίζοντας το τρίποντο στους γηπεδούχους (2-1).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρτιζάν 3-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 επί της Παρτιζάν. Τα γκολ ήρθαν γρήγορα και δεν δημιούργησαν άγχος στους γηπεδούχους.

Προβάδισμα πήραν οι “Κόκκινοι Διάβολοι” με το σουτ του Γκρίνγουντ στο 22′ (1-0). Ο Μαρσιάλ με δυνατό σουτ, άφησε “άγαλμα” τον Στοΐκοβιτς για το 2-0 στο 33′. Το όνομα του πρόσθεσε και ο Ράσφορντ στον πίνακα των σκόρερ στο 49′ (3-0).

Μπράγκα-Μπεσίκτας 3-1

Η Μπράγκα πήρε σημαντική νίκη επί της Μπεσίκτας με 3-1 σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να ισοφαρίστηκαν στο 29′ οι Πορτογάλοι αλλά εν τέλει πήραν τους τρεις βαθμούς.

Στη πρώτη τελική προσπάθεια της αναμέτρησης, βρήκαν γκολ οι Πορτογάλοι στο 15′ με την κεφαλιά του Παουλίνιο (1-0). Ο Μπόιντ έφερε το ματς στα ίσα με σουτ εντός μεγάλης περιοχής στο 29′ (1-1).

Εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους έδωσε ξανά ο Παουλίνιο στο 37′ (2-1). Ο Λενς άφησε με 10 παίκτες τους Τούρκους μετά από άσχημο τάκλιν και απευθείας κόκκινη κάρτα στο 44′. Σκόραρε και ο Εντουάρντο στο 81′ για την ομάδα του Σα Πίντο (3-1).

Ρέιντζερς-Πόρτο 2-0

Η Ρέιντζερς κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση της Πόρτο νικώντας την με 2-0. Οι δύο τερματοφύλακες δεν ανησύχησαν αρκετά ενώ ο ΜακΓκρέγκορ δεν χρειάστηκε να κάνει επέμβαση σε ολόκληρο το παιχνίδι από πλευράς νικητών.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μορέλος στο 69′ για τους Σκωτσέζους (1-0). Το πρώτο γκολ μπορεί να άργησε να έρθει αλλά λίγο αργότερα (73′) ήρθε και το δεύτερο από τον Ντάβις (2-0).

Εσπανιόλ-Λουντογκόρετς 6-0

Η Εσπανιόλ έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω νικώντας με 6-0 την Λουντογκόρετς. Καθοριστικές φάσεις οι δύο αποβολές παικτών των φιλοξενούμενων και ενώ το σκορ ήταν στο 3-0.

Ο Μελέντο με σουτ μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ στο 4′ για τους γηπεδούχους (1-0). Με απευθείας κόκκινη κάρτα, αποβλήθηκε από πλευράς Βουλγάρων ο Φόρστερ στο 13′. Ο Μαρμόλ με κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του Μασίν στο 19′ (2-0).

Τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για τους φιλοξενούμενους καθώς ο Γκοράλσκι υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι χρησιμοποιώντας το χέρι του. Είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 35′ ενώ ο Βάργκας έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους Ισπανούς (3-0).

Διαστάσεις θριάμβου έδωσε ο Καμπουζάνο στο 52′ (4-0). Άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι παίκτες του Ισπανού τεχνικού, πρώτα ο Πεδρόσα στο 73′ και ο Φερέιρα στο 76′ (6-0).

Βόλφσμπουργκ-Γάνδη 1-3

Παρότι η Γάνδη βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία, εν τέλει πήρε το τρίποντο με τελικό σκορ 3-1.

Ο Ζοάο Βίκτορ με σουτ εντός περιοχής πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης για τους Γερμανούς στο 20′ (1-0). Η ισοφάριση ήρθε από τον Γιάρεμτσουκ στο 50′ (1-1). Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 65′ ο Ντεπουάτρ (1-2). Ο Νγκάντεου-Νγκάτζουϊ κλείδωσε το τρίποντο των φιλοξενούμενων στο 76′ (1-3).

Φέρεντσβαρος-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άξιζε τη νίκη στην Ουγγαρία κόντρα στη Φέρεντσβαρος αλλά τελικά δεν ήρθε μένοντας στο 0-0. Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι Ρώσοι ενώ η αποβολή του Ναμπάμπκιν ήρθε πολύ αργά για να επηρεάσει το παιχνίδι.

Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή δέχτηκε ο Ναμπάμπκιν στο 90+2′ αφήνοντας με δέκα παίκτες τους Ρώσους.

Γουλβς-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-0

Με γκολ στον έξτρα χρόνο του αγώνα, η Γουλβς νίκησε με 1-0 την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς οι “Λύκοι” είχαν την ανωτερότητα αλλά και έχασαν και πέναλτι με τον Νέβες.

Ο Νέβες αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι με τον Γκράιφ να αποκρούει εντυπωσιακά στο 51′. Ο Χιμένεθ σκόραρε με κεφαλιά στο 90+2′ δίνοντας προβάδισμα στους Άγγλους (1-0).

Φέγενορντ-Γιονγκ Μπόις 1-1

Ισόπαλες αναδείχτηκαν με 1-1 Φέγενορντ και Γιονγκ Μπόις. Δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς η κάθε ομάδα είχε τα δικά της διαστήματα κυριαρχίας.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Μπέρχις στο 18′ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0). Ο Σπίλμαν ισοφάρισε στο 71′ ενώ στο 68′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο (1-1).

Ολεκσάντρια-Σεντ Ετιέν 2-2

Παρότι βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο 73′, η Ολεκσάντρια απέσπασε βαθμό κόντρα στη Σεντ Ετιέν με 2-2.

Ο Κάζρι με εκτέλεση πέναλτι έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους στο 23′ (0-1). Ο Λουχκέβιχ έφερε το ματς στα ίσα στο 71′ αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Ο Καμαρά ήρθε να κλειδώσει το τρίποντο των Γάλλων στο 73′ με το γκολ που πέτυχε (0-2). Ο Μπεζροντόκο έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Ουκρανούς στο 84′ (1-2). Η ισοφάριση τελικά ήρθε με τον Ζαντεράκα στο 90+2′ (2-2).

Βόλσφμπεργκερ-Μπασακσεχίρ 0-3

Εύκολο βράδυ στην Αυστρία είχε η Μπασακσεχίρ κόντρα στη Βόλσφμπεργκερ παίρνοντας τη νίκη με 3-0. Μέχρι το ημίχρονο, όλα ήταν πιθανά καθώς το σκορ ήταν στο 0-0 και το παιχνίδι μοιρασμένο, οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς στο δεύτερο μέρος.

Διπλό καλό για τους Τούρκους στο 72′ καθώς ο Ρνιτς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για φάουλ εντός περιοχής ενώ ο Βίσκα μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι (0-1). Με δύο γκολ του Κριβέλι στο 84′ και στο 87′, κλείδωσε τη νίκη των φιλοξενούμενων (0-3).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ