Πίκρα στην Κρήτη για τον Παναιτωλικό

Την ήττα γνώρισε στην Κρήτη ο Παναιτωλικός με 0-3 από τον ΟΦΗ για την 17η αγωνιστική της Σουπερ Λίγκ. Η νικη αυτή ήταν ανάσα για τους Κρητικούς, ενώ για τους φιλοξενούμενους η κόκκινη κάρτα στον Κυριακίδη ήταν ανύπαρκτη.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πιο δυναμικά ο ΟΦΗ έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων κερδίζοντας πολλές στατικές φάσεις . Αν και δεν είχαν κάποια αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το 25΄, στο 27΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με το εύστοχο χτύπημα φάουλ του Ναμπί, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός στο 33′ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το φάουλ του Μοράρ διώχτηκε σε κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπράουν ανέτρεψε τον Μανά στην περιοχή ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, αλλά ο Μοραρ δεν κατάφερε να νικήσει τον Στρέζο. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-0 αλλά ο Μεγιάδο ήταν άστοχος από κοντά.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δέλλα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν του Στρέζο.  Στο 70΄  ο Βουό εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Λουσέρο, ο Κυριακίδης μπλόκαρε την μπάλα πάνω στην γραμμή ο διαιτητής  λανθασμένα καταλόγισε  φάουλ και αποβολή του Έλληνα πορτιέρο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναμπί και με δεύτερο απευθείας φάουλ έκανε το 2-0 κλειδώνοντας το τρίποντο. Το τελικό 3-0 το πέτυχε ο Βουό , όταν κέρδισε το ριμπάουντ από το δοκάρι που είχε ο Κουτσιανικούλης.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν (85′ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας (80′ Νέιρα), Ναμπι (90′ Οικονόμου), Κουτσιανικούλης, Βουό

Παναιτωλικός (Δέλλα): Κυριακίδης, Τσοκάνης (69′ Αμαράλ), Άργκους, Μάλης, Μαρινάκης, Λιάβας (60′ Μπαϊροβιτς), Λουσέρο, Ντίας, Μάζουρεκ (73′ Γιαννακόπουλος), Μανα, Μοράρ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ