Παίζει τα ρέστα του ο Απόλλων

Για την 20η αγωνιστική της Σουρωτή Σούπερ Λιγκ, ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 17:15.

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται σε περίοδο κάθαρσης του ρόστερ με στόχο την επαναδημιουργία του για την νέα σεζόν που κατά πάσα πιθανότητα θα τον βρει στην football league.

Τα πράγματα είναι τεταμένα και έξω αγωνιστικά με τις φιλονικίες του Μονεμβασιωτη και των φιλάθλων της ομάδος.

Στο αγωνιστικό σκέλος η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν θα έχει προβλήματα και θα έχει όλους του με παίκτες στην αποστολή της εκτός τους τιμωρημένους Γκίνο και Μπετινέλι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χουάντερσον, Αστρά, Κύργια, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Γαρουφαλιά, Ντ’ Ούρσο, Αγρόδημο, Ντεφεντερίκο, Κοντογιαννόπουλο, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Ναζλίδη, Βάρκα και Ριβέρο.

Η πιθανότερη σύνθεση περιλαμβάνει τους Χουάντερσον, Κύργια, Βαφέα, Οριουέλα, Γαρουφαλλιά, Ντ’Ούρσο, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Ναδάλες, Ελ Χέλβε και Ριβέρο.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έχει προβλήματα και έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα της.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μαξίμοβιτς.

Άμα δεν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη ο Άκης Μάντζιος, θα εκκινήσουν οι Κότνικ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Καμαρά, Σίντι Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας και Ντουρμισάϊ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ