Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Βέλεθ

Ο αμυντικός του Άρη, Φραν Βέλεθ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και από το καλοκαίρι θα ανήκει στο δυναμικό των “πρασινων”. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας (09/03) επίσημη επιστολή προς την ΠΑΕ Άρης, μέσω της οποίας της γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον Ισπανό στόπερ, για συνεργασία από την 1η Ιουλίου 2020 κι έπειτα.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το κοινοποίησε προς τον Τύπο μέσω των ανθρώπων της, οριστικοποιώντας τη μεταγραφή του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στο «τριφύλλι»

Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί σχετικά με τη μετακίνηση του Βέλεθ στο «τριφύλλι», είναι το αν θα αγωνιστεί κανονικά στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τα πλέι οφ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ