Παγκόσμιο Κύπελλο: Το Top 5 της τελευταίας ημέρας (video)

Η Ισπανία με την τρομερή της άμυνα κατάφερε να κερδίσει την Αργεντινή στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αυτό αποτυπώνεται και στο Top 5 της τελευταίας ημέρας στη διοργάνωση, με το κόψιμο του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Γκαρίνο να είναι το highlight της ημέρας.

Η Ισπανία έφτασε στον δεύτερο τίτλο της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, κυρίως με την άμυνα της. Σαν αυτήν δηλαδή που έπαιξε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο πρώτο ημίχρονο του τελικού με την Αργεντινή, όταν έκοψε εντυπωσιακά τον Πατρίσιο Γκαρίνο στον αιφνιδιασμό, στην φάση που κατέκτησε την κορυφή στο τελευταίο Top 5 της διοργάνωσης.

Δείτε ακόμα στο Top 5 τον αιφνιδιασμό των Ισπανών με κατάληξη το κάρφωμα του Γουίλι Ερνανγκόμεθ, την πάσα ολόκληρου γηπέδου του Καμπάσο στον Γκαμπριέλ Ντεκ, την όμορφη ασίστ του Μάθιου Ντελαβεντόβα στον Πάτι Μιλς και το κάρφωμα του Λουί Λαμπεϊρί.

Απολαύστε τις καλύτερες φάσεις της τελευταίας ημέρας:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ