Παναγιώτης Κόρμπος στο Kingsport.gr: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε»

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε στο Kingsport.gr και στην Ελένη Μαστραντώνη, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στην Νέα Σμύρνη.

Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στη δεύτερη σερί νίκη της ομάδας του (1-0) στο πρωτάθλημα, στο πολυπόθητο τρίποντο, αλλά και στους στόχους των «κυανέρυθρων»  για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ιστορικού στο Kingsport.gr:

Για τη νίκη της ομάδας του: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι καταφέραμε και σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο με μια στημένη φάση, από εκεί και περά διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Δώσαμε χώρο στον Άρη, ώστε να έχει την κατοχή και εκτός από μια δυο φάσεις λίγο πριν την λήξη του αγώνα, η ομάδα δεν κινδύνευσε ποτέ ουσιαστικά».

Για το άγχος στο τέλος: «Στα τελευταία λεπτά σίγουρα υπήρχε άγχος, γιατί η ομάδα έχει ανάγκη τους βαθμούς, για να ανέβουμε στην βαθμολογία και να έχουμε άλλους στόχους. Το σημαντικό είναι ότι όταν κερδίζεις, κατακτάς τους τρεις βαθμούς και στο ποδόσφαιρο όλα ξεχνιούνται π.χ. το πώς έπαιξες, αν έπαιξες καλά ή όχι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό, όμως αργεί, γιατί έχουμε την διακοπή. Στον Παναθηναϊκό θα πάει η ομάδα, όπως πάει σε όλες τις έδρες, ώστε να κερδίσει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ