Παναθηναϊκός: Βαριά τιμωρία της Euroleague, χωρίς κόσμο με τη Φενέρ

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε (17/12, 21:00) θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. 

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε “βαριά καμπάνα” από την Euroleague, καθώς θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο στον αυριανό αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Επίσης οι “πράσινη” ΚΑΕ θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 54.001 ευρώ.

Η Euroleague ανακοίνωσε ότι η ποινή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, για τους πυρσούς την ώρα του αγώνα και για ενέργειες που έδειξαν έλλειψη σεβασμού στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η τιμωρία, όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή, “επιβλήθηκε για έλλειψη εφαρμογής των μέτρων ασφαλείας, άναμμα καπνογόνων και πράξεις που έδειξαν έλλειψη σεβασμού στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό“.

Από τη μεριά της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενημέρωσε για την επιστροφή των χρημάτων στους φιλάθλους που είχαν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήρια τους για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την Eurolegueεπιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα μας, η οποία θα εκτελεστεί στην αναμέτρηση με την Fenerbahce Beko (17/12, 21.00). Κατόπιν τούτου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα πως θα τους επιστρέψει τα χρήματά τους.

Συγκεκριμένα, για όσους είχαν προχωρήσει σε αγορά μέσω του Viva.gr με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα γίνουν άμεσα οι επιστροφές και θα λάβουν τα χρήματα στην κάρτα τους εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Αναφορικά με εκείνους που είχαν προχωρήσει σε αγορά με μετρητά από τα φυσικά σημεία μεταπώλησης της Viva, θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τους κάτωθι τρόπους:

  • Τηλεφωνικά (Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00): 214 4022539 – 214 4022541 – 214 4022543
  • Μέσω e-mail στο: tickets@panahinaikosbc.gr”
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ