Παντελάκης: «Να είμαστε σοβαροί»

Ο Ολυμπιακός στρέφει και πάλι το βλέμμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, υποδεχόμενος στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» τον Πρωτέα, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκες», μετά την κατάκτηση για τέταρτη διαδοχική χρονιά του Κυπέλλου Ελλάδας, επικεντρώνονται στην Α1 Γυναικών, στοχεύοντας στην κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου. Αντίπαλός τους την Κυριακή (31/03, 15.00) θα είναι το συγκρότημα της Βούλας, με το Γιώργο Παντελάκη να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη: «Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στα Χανιά, όμως οφείλουμε πλέον να το αφήσουμε πίσω αυτό και να δούμε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να κάνουμε και φέτος το νταμπλ και να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Απέναντί μας είναι ο Πρωτέας Βούλας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε στο παρκέ όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες στην προπόνηση».

Οι Πειραιώτισσες έχουν φθάσει το σερί τους εντός συνόρων στις 107 νίκες, ενώ στην Α1 Γυναικών μετρούν ήδη «91 στα 91». Οι παίκτριες, που θα παλέψουν για τη διατήρηση του αήττητου κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, θα είναι οι Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ