Παντελίδης: “Αν μιλήσω θα πω πολλά”

Ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη τόνισε ότι η ομάδα του αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα ενώ ανέφερε πως μπορεί να χαρακτηριστεί εχθρός του ποδοσφαίρου αν μιλήσει.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη τύπου:

 

“Δεν πιστεύω ότι το 2-0 δείχνει την εικόνα του αγώνα, μας αδικεί. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά διαβασμένοι και καλύτεροι από τον Άρη. Στο δεύτερο δεν είχαμε την επιθετική παρουσία του πρώτου ημιχρόνου αλλά δεν κινδυνεύσαμε κιόλας. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι θα παίρναμε την ισοπαλία, ήρθε αυτό το λάθος. Από κάποια παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος αλλά όχι από τις αλλαγές που κάναμε γιατί αντί να μας δώσουν ενέργεια, μας πήραν κιόλας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.
Έχουν γίνει πολλά σε πέντε παιχνίδια, δεχθήκαμε τρία πέναλτι, άλλα ήταν και άλλα όχι. Μπορεί να χαρακτηριστώ εχθρός του ποδοσφαίρου αν μιλήσω, μ’ έχουν καλέσει και σε απολογία, οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί θα πω πολλά”.

Για τον Άρη και σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες που έπαιξε: “Κάθε κουβέντα την παίρνει ο καθένας και μετά στέλνει απειλητικά μηνύματα ότι είσαι με αυτόν ή μ’ εκείνον… άστο. Είναι γελοιότητα, να μην μπορεί να μιλήσει κάποιος. Συνήθως απαντάω, τώρα βαρέθηκα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ