ΠΑΟΚ: Χωρίς Μίσιτς στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ, θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Παναθηναϊκού σήμερα στις 21:30, με στόχο και των δύο ομάδων την πρώτη τους νίκη στα play-offs.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε χθές την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα, έχοντας αρκετά προβλήματα. Εκτός από το γεγονός ότι στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα του από τον Ολυμπιακό, θα έχει σημαντικές απώλειες απέναντι στο «Τριφύλλι».

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν λόγω προβλήματος στην βουκωλική χώρα, καθώς και τους Κρέσπο, Ζαμπά και Ντόουγκλας.

Αποστολή:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σβιντέρσκι, Στοχ, Ακπομ, Τζόλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ