Παπαθεοδώρου: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη”

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη της ομάδας του στην έδρα της Άνβιλ με 77-79.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως ήταν καθοριστικοί οι Μαυροιειδής και Γιαννόπουλος που ήρθαν από τον πάγκο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία του Μάριο Τσάλμερς στην ομάδα.

Αναλυτικά τα λόγια του προπονητή της Ένωσης: 

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Αρχίσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, χωρίς πάθος. Τους επιτρέψαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους σε καταστάσεις ένας εναντίον εντός, μετά από επιθετικά ριμπάουντ. Έπρεπε να δούμε το πλάνο μας στην επίθεση. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό πως κάποιοι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, όπως ο Γιαννόπουλος και ο Μαυροειδής που άλλαξαν το ρυθμό. Πέτυχαν κάποια κρίσιμα καλάθια και τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο με διαφορά 3 πόντων. Ήταν μεγάλη μάχη στο δεύτερο μέρος κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Για εμάς ήταν σημαντικό να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα. Ο κόσμος δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα. Τελείωσε ο πρώτος γύρος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εστιάσουμε στον δεύτερο γύρο».

– Για την τελευταία φάση του αγώνα: «Είχαμε 3 φάουλ να δώσουμε. Προετοιμαστήκαμε ώστε να δώσουμε τα φάουλ αυτά αν χρειαστεί. Ο Ρότεν έκανε λάθος και ήθελε να πάρει φάουλ και μας έδωσε τη μπάλα».

– Για τον Μάριο Τσάλμερς: «Η αλήθεια είναι πως ο Μάριο προσπαθεί σκληρά από την πρώτη μέρα που είναι στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο για εκείνον να παίζει μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα και να κατανοήσει το παιχνίδι και να βρει ρυθμό. Προσπαθεί σκληρά, είχε καλές στιγμές σήμερα και είμαστε χαρούμενοι γι αυτόν».

– Για την ατμόσφαιρα: «Ο κόσμος δημιούργησε όμορφη ατμόσφαιρα, όπως στην Ελλάδα. Ώθησαν την ομάδα τους να είναι πιο ανταγωνιστική. Είναι πραγματικά ωραίο να παίζεις κόντρα σε τέτοιο κόσμο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ