Παπασταθόπουλος: «Το VAR βοηθάει τους διαιτητές»

Δηλώσεις σχετικά με την χρησιμότητα του VAR έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και τόνισε ότι πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό.

Ο Έλληνας στόπερ μετά την ισοπαλία της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλλας και παρά τις αντιδράσεις των οπαδών της Άρσεναλ, για την κόκκινη κάρτα στον Ομπαμεγιάνγκ, (αρχικά πήρε κίτρινη αλλά μετά από εξέταση του VAR ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του) έκανε δηλώσεις και ζήτησε από όλους να σεβαστούν το VAR.

«Όταν χάνεις ένα παιχνίδι εξαιτίας του VAR, μερικές φορές είσαι απογοητευμένος. Αλλά δεν είμαι εκείνος που μπορεί να πει αν το VAR είναι καλό ή όχι. Νομίζω ότι το VAR είναι εκεί για να βοηθήσει τους διαιτητές. Είναι η πρώτη χρονιά που το VAR βρίσκεται στην Αγγλία. Φυσικά θα βελτιωθεί, όλοι περιμένουν ότι θα βελτιωθεί με τα χρόνια. Πρέπει να το σεβόμαστε».

«Νομίζω ότι φέτος είμαστε άτυχοι γιατί το VAR σε τρία ή τέσσερα παιχνίδια μπορεί να ήταν καλύτερο για εμάς. Δεν σκέφτομαι το παιχνίδι το Σάββατο, αλλά το παιχνίδι εντός έδρας ενάντια στην Πάλας και με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο τέλος, όμως, δεν μπορώ να το κριτικάρω γιατί βοηθάει τους διαιτητές».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ