Παράσχος:”Αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

Όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα του Αστέρα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 ο τεχνικός των Αρκάδων, Γιώργος Παράσχος για την πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

 

Δυστυχώς για ακόμα ένα ματς αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ που υπάρχει οφσάιντ αλλά και φάουλ κατά μας αλλά βρήκαμε το κουράγιο και μπήκαμε στο παιχνίδι, ειδικότερα στο 2ο ημίχρονο. Παρά την τεράστια ποιότητα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ κινδυνεύσαμε περισσότερο από τις στημένες φάσεις, αφού είχαμε κλείσει τους διαδρόμους και είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο δε, προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι ένα γκολ. Μια απερισκεψία του Βαλιέντε που δεν έδιωξε τη μπάλα στην τελευταία φάση μας στοίχισε και το γκολ και την αποβολή. Κι ενώ μπορούσαμε να έχουμε αυτό το 1-0 το οποίο θα μας έδινε ελπίδες πρόκρισης και καλής διαχείρισης στο 2ο ματς ήρθε και δεύτερο τέρμα που κάνει πολύ δύσκολο το έργο μας στη ρεβάνς. Είναι ένα σκορ που δύσκολα ανατρέπεται”.

 

Ποια η βασική σας εξήγηση για το ότι απειλήσατε ουσιαστικά μόνο με το τακουνάκι του Ιγκλέσιας;

“Αυτό που προσέξαμε πάνω απ’ όλα ήταν να μην δεχτούμε γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Αν κρατούσαμε έστω το 1-0 να είστε σίγουροι ότι στο γήπεδό μας θα είχαμε μια πολύ καλύτερη απόδοση όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου στο ματς πρωταθλήματος. Αυτό σας παραξένεψε εσάς, ότι δεν είχαμε κλασικές ευκαιρίες”;

 

Η συνέχεια ποια είναι για την ομάδα σας;

“Είναι δύσκολη για μας. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία θέλουμε να πάρουμε και από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε και βαθμούς εκτός έδρας γιατί έχει ανέβει ο συντελεστής”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ