Παράσχος: “Μπορούμε να πάμε τελικό”

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος, αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου για την ημιτελική φάση λέγοντας χαρακτηριστικά “μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε εμείς στον τελικό”.

 

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του:

 

“Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μέχρι τους αγώνες της ημιτελικής φάσης, πιστεύω ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Επειδή στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε εμείς στον τελικό. Ίσως ακούγεται αισιόδοξο αυτό που λέω, αλλά εγώ το πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι θετικό πως το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας. Αν μπορέσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου, στην έδρα μας θα έχουμε τρόπους για να διεκδικήσουμε την πρόκριση”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ