Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ δεν έχει καμία πρόθεση να υπογράψει νέο συμβόλαιο

Ο Γάλλος διεθνής έχει μεγάλη ζήτηση μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με τους πρωταθλητές της Ligue 1 και φαίνεται ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνείται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και δείχνει ότι θέλει να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 20χρονος έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση με τους Γάλλους, σημειώνοντας ως τώρα 12 γκολ στη σεζόν.

Από το καλοκαίρι ακουγόταν έντονα για τους Μαδριλένους, αλλά κατέληξε να παραμείνει στο Παρίσι. Σύμφωνα με την Marca στη Παρί ανησυχούν όλο και περισσότερο για το αν θα μπορούν να κρατήσουν τον παίκτη τουλάχιστον ως το καλοκαίρι. “Φωτιά” είχε βάλει και ο Ζινεντίν Ζιντάν στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Το συμβόλαιο του διαρκεί μέχρι το 2022 και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόθεση για ανανέωση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ