Παραίτηση Μίχελ, στη θέση του ο Μπράνκο

Παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Λούμπος Μίχελ με τον Μάριο Μπράνκο να τον διαδέχεται στο σχετικό πόστο.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έκανε δεκτή την παραίτηση του Σλοβάκου από μέλος του Δ.Σ. και του αθλητικού διευθυντή και πλέον θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως εξωτερικός σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:
“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως έγινε δεκτή η παραίτηση που υπέβαλε ο Λούμπος Μίχελ από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. και του Αθλητικού Διευθυντή.
Ο κ. Μίχελ θα παραμείνει σε θέση εξωτερικού συμβούλου για θέματα ποδοσφαίρου και τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Μάριο Μπράνκο. Η συμβολή του κ. Μίχελ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν σημαντική και τον ευχαριστούμε θερμά”.

Ο Μάριο Μπράνκο είχε αναλάβει στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 23/8 τη θέση του διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος και όλο αυτό το διάστημα δούλευε ήδη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ