Παραιτήθηκε ο Ζαμάνης – Αισιόδοξος ότι θα ανακαλέσει ο Δάρας

Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης παραιτήθηκε λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τον πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα.

Η παραίτηση ήρθε, καθώς υπήρξε έλλειψη συνεννόησης σε πολλά ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του συλλόγου. Πάντως όπως αναφέρει και στη δήλωσή του, η παραίτηση του δεν σχετίζεται με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Θέση πήρε και πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος και θέλησε να ηρεμήσει το κλίμα. Με δηλώσεις του σε εφημερίδα τόνισε:«Ο Νίκος ήταν, είναι και θα είναι μαζί με μένα συνιδιοκτήτης του Πανιωνίου. Τελεία. Όλες οι οικογένειες περνούν προβλήματα».

Η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη:

“Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα. Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και τις υπόλοιπες αρμοδιότητές μου στην ομάδα.

Υ.Γ. Η παραίτησή μου δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ