Παραιτήθηκε ο Χρήστος Δάρας από αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ

Την παραίτησή του από αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ κατέθεσε ο Χρήστος Δάρας.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, προέβη σε αυτή την κίνηση μετά την απόφαση της ΕΠΟ να μην κάνει αποδεκτή την εισήγηση της διοργανώτριας αρχής περί κατάργησης της αφαίρεσης βαθμών για τις ΠΑΕ που δεν παίρνουν αδειοδότηση. Ο ίδιος έκανε λόγο για κατευθυνόμενες αποφάσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Δάρα:

«Η απόφαση της ΕΠΟ να μην δεχτεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ και να θεσπίσει ως ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ την αφαίρεση 3 βαθμών και την απαγόρευση μεταγραφών, παρά και την σύσταση του υπεύθυνου αδειοδότησης να μην ισχύσει για φέτος η αφαίρεση βαθμών, επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς την διοργανώτρια των πρωταθλημάτων και των αποφάσεων της.
Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτηση μου από αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, διαμαρτυρόμενος για την πραξικοπηματική και κατευθυνόμενη ενέργεια της ΕΠΟ, η οποία για πρώτη φορά αγνόησε τη σχετική εισήγηση της Σούπερ Λιγκ την οποία διαβίβασε ο πρόεδρος της. Τελικά οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά πλειοψηφία στη Σούπερ Λιγκ δεν παίζουν κανένα ρόλο για την ΕΠΟ και εντός μισής ώρας αλλάζουν. Προφανώς πρόκειται για κατευθυνόμενες αποφάσεις».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ