Παραμένει στην ΑΕΚ ο Βλάντο Γιάνκοβιτς

Ο φόργουρορντ των “κιτρινόμαυρων” θα παραμείνει στην Ένωση μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.

Την φανέλα της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα φοράει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, καθώς η Ένωση ενεργοποίησε την οψιόν του συμβολαίου του.

Ο 29χρονος παίκτης θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά απο το κάταγμα που είχε υποστεί στο χέρι στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ράστα Βέχτα για το Basketball Champions League, τραυματισμός ο οποίος τον άφησε εκτός για ενάμιση μήνα.

Η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ενεργοποίησε όρο της καταρχήν συμφωνίας και ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Βλαδίμηρο (Βλάντο) Γιάνκοβιτς έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόδηλο είναι, ότι η συμφωνία επήλθε αμέσως μετά τον τραυματισμό του διεθνούς αθλητή, ο οποίος πρόκειται να ενισχύσει τη «Βασίλισσα» στην πορεία της προς τις υψηλές διακρίσεις.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ ΒC πιστή στο πλάνο και στις φιλοδοξίες της συνεχίζει την προσπάθειά της για ενίσχυση της Ομάδας το επόμενο διάστημα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ