Παραμένει χαμηλά, αλλά αήττητη η Λεγανές

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Θέλτα και Λεγανές (0-0), στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της La Liga.

Η λευκή ισοπαλία έκανε την Λεγκανές του Σιόβα, να παραμείνει για 6ο σερί ματς αήττητη στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει αρκετά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πλέον οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση με 22 βαθμούς ενώ η Λεγανές μετράει 18 βαθμούς και ανέβηκε στην 16η θέση.

Ο αγώνας:

Στο 12’ ο Γκόμεζ ελευθερώθηκε για την Θέλτα μέσα στην περιοχή, έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά την έστειλε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, έχοντας απέναντι του μόνο τον τερματοφύλακα.

Στο 28’ ο Βεζγκα, σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μιας και έπιασε μια κεφαλιά όμως βρήκε στόχο στο αριστερό δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες ιδιαίτερες φάσεις και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για την Λεγανές, ο Εν-Νεσίρι μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να νικήσει τον Μπλάνκο, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας μπλόκαρε και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Ένα δυνατό σουτ στο 54’ από τον Γιοκουσλού που βρήκε χώρο, αλλά το σουτ του όμως πέρασε πανω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αρκετά λεπτά αργότερα στο 73’ ο Γκόμεζ είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά η κεφαλιά που έκανε δεν ειχε στόχο και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 78’ η Θέλτα βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ με τον Μπέλτραν, με ένα σουτ από την άκρη της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε έξω πανω από το αριστερό δοκάρι.

Δύο λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας, ο Κάιλαρ έκανε μια εξαιρετική επέμβαση. Στο σουτ του Μέντεζ, η προσπάθεια που έκανε πήγαινε κατευθείαν προς το κέντρο της εστίας, αλλά ο τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν.

Μέχρι το τέλος του αγώνα καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και τελικά μοιράστηκαν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Θέλτα: Μπλάνκο, Χούγκο Μάλο, Αραούχο Ν., Κοστας, Χούνκα, Μέντεζ, Χοφάβεθ (62’Μπελτραν), Γιοκουσλού, Μπουφάν, Ιάγο Άσπας, Γκόμεζ

Λεγανές: Κάιλαρ, Χοάν Φραν, Μπουστίνζα, Ομερούο, Σιόβας, Σίλβα, Ροντίγκεθ, Βέζγκα, Γκουμπάου, Καρίγιο, Ελ-Νεσίρι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ