Παρελθόν αποτελεί ο Νάντο Ντε Κολό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Νάντο Ντε Κολό, τον οποίο αποχαιρέτησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας το απόγευμα της Τρίτης.

Μετά από μια πενταετία στη Μόσχα, ο Νάντο Ντε Κολό αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γάλλος σταρ που είχε τη σεζόν 2018/19 το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη πίσω από εκείνο του Αλεξέι Σβεντ με τη Χίμκι αποχώρησε από τη Ρωσία, με την ομάδα να τον αποχαιρετά το απόγευμα της Τρίτης (18/6). Ο 32χρονος γκαρντ γλέγεται πως θα επιστρέψει στην Ισπανία (έπαιξε στη Βαλένθια από το 2009 έως το 2012) από την οποία κατάγεται η σύζυγός του, την ώρα που υπάρχουν και κάποιες φήμες για επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες, ο Ντε Κολό είχε 14.7 πόντους από 55.2% στο δίποντο, 43.1% στο τρίποντο και 94.6% στις βολές, μαζί με 2.5 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά 24:14 συμμετοχής σε 34 αγώνες της EuroLeague. Την κατέκτησε στη Βιτόρια, πριν πάρει και την VTB League με 3-0 επί της Χίμκι. Ο Ντε Κολό θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία ωρίμασε, έγινε ένας από τους σημαντικότερους του ευρωπαϊκού μπάσκετ και κατέκτησε πολλούς σημαντικούς τίτλους.
Ο Κόρι Χίγκινς έχει, επίσης, αποχωρήσει ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Ο Ντάνιελ Χάκετ, από την άλλη έμεινε στην ομάδα, όπως και ο Γουίλ Κλάιμπερν. Ο Δημήτρης Ιτούδης θα αναζητήσει τουλάχιστον δύο γκαρντ, ενδιαφέρεται για τον Κώστα Σλούκα και έχει αρκετά χρήματα για να επενδύσει σε σημαντικά ταλέντα.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ