Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Άλκης Καλλιακμάνης

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί πλέον ο γιατρός των «κιτρινόμαυρων» Άλκης Καλλιακμάνης, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο μέχρι σήμερα γιατρός της ομάδας μας, κ. Αλκης Καλλιακμάνης υπέβαλλε την παραίτησή του για οικογενειακούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, κ. Παντελή Νικολάου, αλλά και από τον τεχνικό διευθυντή Ιλια Ιβιτς.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Αλκη Καλλιακμάνη, ο οποίος στην εντεκάχρονη θητεία του στην ομάδα μας τίμησε και την ΑΕΚ, αλλά και το ιατρικό λειτούργημα με την παρουσία και την προσφορά του.

Στον κ. Αλκη Καλλιακμάνη αποδίδεται ένα ακόμα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» για την καθοριστική συμβολή του από τη θέση του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής στη διοργάνωση των δύο ιατρικών συνεδρίων υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας παραμένει επικεφαλής ο Παντελής Νικολάου, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον συνεργάτη του, ορθοπεδικό γιατρό, κ. Χάρη Λάλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ