Παρελθόν από τον Κρόνο η Βιντσιλαίου

Η Αγγελική Βιντσιλαίου με ανακοίνωση της στην προσωπική της σελίδα στο facebook ενημέρωσε οτι δεν συνεχίζει στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Η Ελληνίδα γκαρντ, που με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου πανηγύρισε την άνοδο στην Α1, θα αναζητήσει το επόμενο σταθμό της καριέρας της με αρκετές ομάδες να την έχουν στα υπόψιν τους καθώς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γυναικείου μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Ελληνίδα παίκτρια

«Τι να πει κανείς για αυτήν την ομάδα..?? Αυτήν την παρέα?? Αποχωρώ γεμάτη ευγνωμοσύνη… Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη χρονιά, για την άνοδο, για τις στιγμές.. Όλες ήταν ξεχωριστές!!! Ιδιαίτερη μνεία στον Δημήτρη Σκούλικα χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε το γυναικείο τμήμα.. Κυριε Δημήτρη σας ευχαριστώ ολόψυχα για όλα!!! Όσο για εσάς κορίτσια δεν λέω τίποτα… ραντεβού στα γήπεδα!! Εις το επανιδείν κρονάρα!!!»

Δείτε την ανάρτηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ